Foto: GinoPress B.V.

Politie start uitgebreid onderzoek naar plofkraak Zandstraat

  112 Meldingen,112 Nieuws

BERGEN OP ZOOM - De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de plofkraak die zondagnacht door vermoedelijk twee mannen is gepleegd op een geldautomaat aan de Zandstraat in Bergen op Zoom. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden. 


De plofkraak vond plaats omstreeks 3.50 uur. Verschillende politie-eenheden en eenheden van de Koninklijke Marechaussee werden direct naar het incident gestuurd. Getuigen meldden dat er een brommer of iets dergelijks was weggereden met twee mannen erop. Er werd direct een zoekactie gestart, maar er werd niemand gevonden.

De omgeving van de pinautomaat werd ruim afgezet. Explosievenexperts en forensische rechercheurs werden opgeroepen om de plaats delict te onderzoeken. De schade aan het pand waar de automaat zich bevond is aanzienlijk. In de omgeving was een ruit van een woning gesneuveld door de klap en ook enkele geparkeerde auto's raakten beschadigd. Het is nog onbekend of er iets buit is gemaakt.

Enkele getuigen meldden zich direct bij de politie, maar het team wat de zaak onderzoekt wil ook graag in contact komen met mensen die de afgelopen tijd iets vreemds of verdachts hebben gezien bij de pinautomaat. Ook wil het team weten of er mensen zijn in de omgeving van de automaat die de verdachten hebben zien vluchten en daar misschien ook camerabeelden van hebben. 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief