60-jarige vrouw van tas beroofd, dader voortvluchtig

  112 Meldingen,112 Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Een 60-jarige vrouw uit Sliedrecht is vrijdagmiddag rond 17.00 uur van haar tas beroofd in Bergen op Zoom. De dader is nog voortvluchtig. 


De vrouw loop van haar werk naar de auto en draagt haar tas om haar schouder. Op de Van Konijnenburgweg voelt ze dat haar tas van haar schouder wordt gerukt. Hierdoor struikelt ze maar valt niet. Ze ziet nog net een jongen op een scootertje er vandoor gaan richting De Zeeland, het winkelcomplex aan de Markietzaatsweg. 

De vrouw wordt opgevangen door een winkelier in de buurt. Ze belt de politie en doet aangifte van diefstal. Even later ziet ze de jongen weer rijden op zijn lichtgrijze scooter. Nu heeft hij zijn capuchon niet op, maar een soort mutsje. Als de vrouw belt om haar bankpas te blokkeren, hoort zij dat er zojuist gepind is met haar pas. Dit is vermoedelijk gedaan bij een supermarkt aan de Vogelaar. Het is niet bekend hoe groot het bedrag is dat er is gepind. 

De jongen die er vandoor is gegaan met de tas is een getinte jongen van ongeveer 17 jaar oud. Hij draagt een blauw jack met een capuchon. Aan die capuchon zit een bontkraag. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Er worden camerabeelden gebruikt die gemaakt werden tijdens de geldopname. De politie roept getuigen op zich te melden.  

FOTOSERIESVacatures

Fruitplukkers

Woensdrecht

Facturist

Baarle-Nassau

Beginnend autopoetser/verkoper

Heusden

Bezorgers

Tholen en Sint-Maartensdijk

Teamleider Klantenservice

Etten Leur

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief