Het tankstation werd aan het begin van de avond overvallen.
Het tankstation werd aan het begin van de avond overvallen. Foto: 112 Midden-Zeeland

Overval op tankstation Wouwsestraatweg: Dader ondanks lange zoektocht nog niet aangehouden

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen,112 Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Een man heeft gisteren aan het begin van de avond een benzinestation aan de Wouwsestraatweg overvallen. De overvaller is nog niet aangehouden. Wel ontstond bij de politie tijdens het onderzoek een vermoeden wie het is. 

Rond 18.45 uur heeft een man een benzinestation aan de Wouwsestraatweg overvallen. Vervolgens is hij er te voet met de buit vandoor gegaan richting Vijverberg Zuid. Hij was niet gewapend. 

De politie heeft een onderzoek ingesteld. Enkele betrokkenen zijn verhoord. Ook werd er een burgernetbericht met het signalement verspreid. Dit leverde verschillende tips op. Hierdoor ontstond er een vermoeden wie de overval heeft gepleegd. Ondanks een lange zoektocht door de politie is de man nog niet gevonden. Hij wordt uitgenodigd zichzelf op het politiebureau van Bergen op Zoom te melden. 

Signalement
De dader is tussen de 25 en 30 jaar. Hij heeft een getint uiterlijk en een slank postuur. Zijn lengte wordt rond de 1.70 meter geschat. De man droeg een zwarte jas en een geruite pet.  



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief