Afbeelding
Foto: Shutterstock

Twee Utrechters aangehouden met gestolen laptop

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Twee mannen zijn vrijdagmorgen aangehouden bij een benzinestation langs de A58, omdat zij een gestolen laptop in de auto hadden liggen.

Agenten controleerden rond 4.00 uur vrijdagmorgen twee inzittenden van een auto, die richting Roosendaal reed. Tijdens de controle ging de passagier er vandoor. Hij werd kort daarop aangetroffen en vertelde dat hij vluchtte omdat hij nog enkele bekeuringen moest betalen.

Bij controle bleek dat niet zo te zijn. In de auto troffen de agenten twee laptops aan, waarover de mannen ook nog eens tegenstrijdige verklaringen aflegden. De twee mannen, beiden 21 jaar en afkomstig uit Utrecht werden aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht.

De gevonden laptops zijn in beslag genomen. Op het politiebureau bleek dat een van de computers op woensdag 10 januari bij een auto-inbraak in Bergen op Zoom aan de Bemmelenberg was gestolen. Hiervan had de eigenaar donderdagmorgen aangifte gedaan. De politie verhoord het tweetal en onderzoekt onder andere de herkomst van de andere laptop.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief