Foto: Addo Sprangers

Twee gewonden bij forse vechtpartij Steenbergsestraat

Door: Bregje Kop 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Een 37-jarige man en een 27-jarige man uit Bergen op Zoom raakten zaterdagnacht gewond bij een vechtpartij op de Steenbergsestraat. De twee zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie heeft ter plaatse een 26-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Bergen op Zoom aangehouden. Later werd op het politiebureau ook nog een 27-jarige Rotterdamse gearresteerd. 

Rond 04.20 uur kreeg de politie een melding binnen van een vechtpartij nabij een horecazaak aan de Steenbergsestraat. Toen de agenten aankomen zagen zij dat er niet meer gevochten werd. Er lagen twee mensen gewond op de grond.

De agenten hoorden va toeschouwers dat een conflict tussen twee mannen uit de hand was gelopen. Er was daarbij ook door omstanders geslagen en geschopt.

Ter plaatse bleek dat een 26-jarige Bergenaar als verdachte kon worden aangemerkt. Hij heeft het 37-jarige slachtoffer nog meerdere keren in het gezicht geschopt hebben terwijl deze al op de grond lag. Hij werd aangehouden.

Terwijl de dienders met hem bezig waren werden ze beledigd door een 27-jarige vrouw waarna ook zij werd gearresteerd. Aan het bureau bleek dat zij en een 27-jarige Rotterdamse actief bij de vechtpartij betrokken zouden zijn geweest. De twee zijn alsnog aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Het 37-jarige slachtoffer mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten. De 27-jarige man werd opgenomen. De recherche stelt een nader onderzoek in. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief