Foto: Venema Media

Vier auto's beschadigd bij bizar ongeval in Bergen op Zoom

  112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Vier auto's zijn zondagavond beschadigd tijdens een ongeval op de kruising Bredasestraat / Oude Stationsweg. Twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing, maar de auto's schoten door en raakten daarbij ook twee geparkeerde auto's.


Het ongeval gebeurde zondagavond even na kwart over zeven. Een ambulance en meerdere politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. Bij het ongeval kwamen twee auto's met elkaar in aanrijding, een van de auto's kwam vervolgens tegen een geparkeerde auto aan. De geparkeerde auto schoot door de klap naar achteren en raakte een andere geparkeerde auto. Ook een verkeersbord is door de klap beschadigd geraakt. 

De ambulancedienst heeft de inzittenden van de twee voertuigen nagekeken maar deze hoefde voor verdere behandeling niet naar het ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen. De politie regelde tijdens het ongeval het verkeer op de Bredasestraat.

 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief