Afbeelding
Foto: Politie.nl

Zestal uit Bergen op Zoom aangehouden voor handel in verdovende middel en witwassen

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - De recherche heeft eind maart en begin april zes personen uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van de handel in verdovende middel. In het kader van het onderzoek zijn de afgelopen tijd twee woningen onderzocht. Het zestal wordt ook verdacht van witwassen.

Vijf mannen van 52, 30, 30, 27 en 17 jaar oud uit Bergen op Zoom zijn eind maart en begin april aangehouden. Een 56-jarige vrouw is op 1 april aangehouden en inmiddels weer op vrije voeten gesteld. Vijf van de zes verdachten hebben een familieband met elkaar. De politie en het Openbaar Ministerie verdenken het zestal er van all jaren in verdovende middelen te handelen in onder andere Bergen op Zoom, Tholen, Hoogerheide, Putte en Roosendaal. 

Drie verdachten zitten nog vast voor verhoor. De 17-jarige verdachte is op 15 april, met enkelband, in vrijheid gesteld. Ook de 52-jarige verdachte zit niet langer vast, al blijft hij wel verdachte in de zaak. De recherche doet nog verder onderzoek naar de handel en wandel van het zestal. In het kader van dit onderzoek zijn de afgelopen tijd twee woningen in Bergen op Zoom onderzocht. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief