Afbeelding
Foto: Remco Weterings

Auto ramt verkeersbord en komt tegen vangrail tot stilstand bij Bergen op Zoom

Door: Michel Claessens 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Op de A4 heeft zondagmorgen een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Door een nog onbekende reden ramde een personenauto een verkeersbord en kwam hij vervolgens tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeval gebeurde rond 11:00 uur op de A4 tussen Bergen op Zoom en Halsteren. De auto reed tegen een verkeersbord dat langs de weg stond en kwam vervolgens aan de andere kant van de weg tegen de vangrail tot stilstand. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Er was ook een traumahelikopter opgeroepen maar die kon al vrij snel weer terug. Over de toestand van de bestuurder of de toedracht van het ongeluk is niks bekend. 

Door het ongeluk was de snelweg tussen het knooppunt en Halsteren was tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer. Rond 11:40 uur was het voertuig geborgen en kon de snelweg weer worden vrijgegeven. Rijkswaterstaat is daarna nog wel enige tijd bezig geweest met het opruimen van gelekte brandstof. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief