Spiegeltent 'Royal Palace'.
Spiegeltent 'Royal Palace'.

Ondernemersgala dit jaar in Royal Palace

Door: Janny Mathijssen algemeen

HALSTEREN - Het bestuur van de stichting Ondernemersgala Bergen op Zoom nodigt alle ondernemers uit Bergen op Zoom uit om deel te nemen aan de 6e editie van het Ondernemersgala op vrijdagavond 2 november.

Dit jaar wordt het “Ondernemers Gala Bergen op Zoom” op een zeer bijzonder locatie gehouden. Op 2 november zijn alle ondernemers van harte welkom in het Royal Palace in Halsteren. Het Royal Palace is een authentieke verwarmde spiegeltent uit 1898 welke is opgebouwd op het terrein van Intratuin in Halsteren. U waant zich tijdens het Gala in een Londense sfeer, op de vooravond van kerst. Het gala kent een uitstekend programma met entertainment, muziek en veel netwerkmogelijkheden, kortom, een bijzondere Gala avond. U kunt kaarten hiervoor bestellen via www.goboz.nl

Ondernemersprijzen
Alles draait natuurlijk om de uitreiking van de ondernemersprijzen voor grote en kleine bedrijven. Deze uitreiking zal dit jaar plaatsvinden door niemand minder dan onze Commissaris van de koning, dhr, Wim van de Donk. Vanaf heden is het ook weer mogelijk om via onze website www.goboz.nlbedrijven aan te melden voor de ondernemersprijzen 2018, zowel kleine bedrijven (10<fte) als grote bedrijven (10>fte). Een deskundige jury beoordeeld alle nominaties. Daarnaast is er de stadsprijs, de publieksprijs waarbij alle inwoners van de stad kunnen stemmen op de genomineerde bedrijven. Er zijn diverse prijzen online te winnen.

Goede doel
Ook dit jaar wordt er een veiling voor het goede doel georganiseerd. Als goede doel is dit jaar gekozen voor medefinanciering van een kleine gekoelde vrachtwagen voor de voedselbank Goed Ontmoet in onze stad. De veilingitems voor dit jaar worden, anders dan voorgaande jaren, nu online geveild. Tijdens het gala op 2 november zal enkel de klapper worden geveild. Wat precies, dat blijft nog even geheim. Zorg dus dat u erbij bent op 2 november en reserveer nu uw kaarten!
Iedere week gaat Bas van Oevelen (de vaste veilingmeester) een item aan de volgers van het Aangenaam Goboz Gala presenteren, via social media en via de website www.goboz.nl. Houd facebook de komende weken dus in de gaten. Na enkele dagen wordt de online veiling gesloten betreffende het ene item en wordt gestart start met een nieuwe. Bied mee en steun daarmee de Voedselbank, het goede doel van dit jaar.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief