De eerste editie van het vastenavendconcert.
De eerste editie van het vastenavendconcert. Foto: Jan Slokkers

Tweede editie Vastenavendconcert binnen uur uitverkocht

Door: Amber Kuijs algemeen

BERGEN OP ZOOM - De tweede editie van het Vastenavendconcert 'In de nek van m'n vader' was binnen een uur uitverkocht. Om 11.00 zondagochtend 11 november ging de kaartverkoop van start. Om 11.45 uur waren de 240 beschikbare kaarten uitverkocht. 

Opnieuw wagen veertien singer-songwriters zich aan de uitdaging om een eigen lied te schrijven over hun persoonlijke ervaringen met de Vastenavend. Eigenlijk had die eerste editie ook meteen de laatste moeten zijn. Maar vanwege de lovende reacties uit de zaal, en ook de vele teleurgestelde reacties van mensen die het vorig jaar gemist hebben, besloot bedenker en organisator Jan Slokkers het evenement nog één keer op poten te zetten. Op 10 februari brengen veertien singer-songwriters hun persoonlijke herinneringen aan de Vastenavend in de Hofzaal ten gehore.

Line-up
Net als vorig jaar zal Alet Slokkers één van de singer-songwriters zijn die een nummer zingt bij het concert. In 2018 sloot ze het concert af, en in 2019 zal ze de spits afbijten. De andere deelnemers zijn Marlieke van Wingerden, Lia Boschman, Nina van Broekhoven, Lieke Ambagts, Merel Withagen, Jan Dua, Temmo Berends, Frans van Reijen, Jurgen Stoop, Kirsten de Bruijn, Ans Franken, Henk Soffers en Judith Snijders.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief