Sint-Nicolaas in Halsteren.
Sint-Nicolaas in Halsteren.

Sint-Nicolaas komt zaterdag weer naar Halsteren

algemeen

HALSTEREN - Stichting Sint-Nicolaas Comité Halsteren laat weten dat Sint-Nicolaas weer naar Halsteren komt op zaterdag 24 november. Sint-Nicolaas zal dan samen met zijn Pieten om 14.30 uur aankomen bij Vogelenzang in Halsteren.

Onder begeleiding van de Harmonie St. Cecilia Eensgezindheid en de Pietenband zal de stoet vervolgens naar Het Oude Raadhuis trekken. Daar zal Sint-Nicolaas officieel worden verwelkomd. Na wat te hebben bijgepraat zal Sint-Nicolaas rond 15.15 uur vertrekken naar de grote zaal van SVW De Wittenhorst. Hier kunnen alle kinderen Sint-Nicolaas persoonlijk een handje kunnen geven en hun kleurplaat en/of verlanglijstje overhandigen.
Ieder kind krijgt persoonlijk een snoepzak van de Sint. Ondertussen zal de Pietenband met vrolijke muziek de kinderen aan het dansen brengen. Kortom een leuke en gezellige Sinterklaasmiddag in Halsteren. De toegang is vanzelfsprekend gratis.

Kleurwedstijd
Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd. Meer informatie over deze kleurwedstrijd is te vinden op de website van het Sint Nicolaas Comité: www.sinthalsteren.nl
Kinderen welke mee doen aan deze kleurwedstrijd kunnen hun ingekleurde kleurplaat inleveren bij Sint-Nicolaas tijdens de intocht in Halsteren.
De kinderen van de 15 mooiste kleurplaten zullen worden uitgenodigd om bij Sint-Nicolaas persoonlijk langs te komen op zijn verblijfadres in Halsteren voor het zingen van wat liedjes. De Sint en zijn Pieten zorgen dan natuurlijk ook voor wat lekkers en er wordt nog een verhaaltje gelezen voor het slapen gaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief