Afbeelding
Foto: Stockphoto

Middelburger heeft 18-jarige Bergenaar mishandeld in woning Rijen

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen,112 Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Een 18-jarige man uit Bergen op Zoom is in een woning in Rijen mishandeld door een bekende van hem. De 44-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag 25 november kort na middernacht aangehouden in zijn woning in Middelburg. Dit op verdenking van zware mishandeling. Hij heeft ook twee familieleden van het slachtoffer bedreigd met de dood. 

Een aantal mensen trok zaterdagavond 24 november in Rijen de aandacht van surveillerende agenten. Ze vertelden dat zij een zwaar mishandeld familielid in de auto hadden. Dat bleek het geval, waarop de ambulance werd gewaarschuwd. De gewonde man, een 18-jarige jongen uit Bergen op Zoom, zou in een woning in Rijen zijn mishandeld door een bekende van hem, de 44-jarige man uit Middelburg. Ook zou de verdachte de familieleden van het slachtoffer met de dood bedreigd hebben. 

De slachtoffers stapten snel de auto in, reden weg en kwamen korte tijd daarna de agenten tegen. De gewonde jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. Een van zijn familieleden, een 20-jarige man uit Bergen op Zoom, heeft aangifte gedaan van bedreiging. De agenten gingen naar de woning in Rijen, maar troffen de verdachte daar niet meer aan. Hij is later die avond aangehouden in zijn woning in Middelburg en naar Torentijd gebracht. De politie zet het onderzoek voort.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief