Kinderen genieten van improvisatieshow in de bibliotheek [Fotoalbum]
Foto: Hanneke Marcelis
Fotoalbum

Kinderen genieten van improvisatieshow in de bibliotheek

BERGEN OP ZOOM - De Nationale Voorleesdagen zijn vandaag begonnen. Bij bibliotheek hebben ze daarvoor een uitgebreid activiteitenprogramma met voorleesmomenten, een voorleeswedstrijd én een grote meespeelvoorstelling. Die laatste was vanmiddag in de bibliotheek aan de Kortemeestraat. 


Voorlezen betekent niet dat je stil moet zitten. Dat was vanmiddag in de bibliotheek wel duidelijk. Go! Impro verzorgde een gezellige meespeelvoorstelling gebaseerd op het boek 'Een nieuwe huis voor Harry'. Er werden fantasiehuizen- en kastelen 'geschilderd', beesten nagedaan en nog veel meer. De kinderen genoten er met volle teugen van en verveelden zich geen moment. 

Voorleeswedstrijd

Zaterdag 26 januari organiseren de VoorleesExpress en Bibliotheek Het Markiezaat de eerste voorleeswedstrijd voor volwassenen. Wie wordt de VoorleesHeld van het Markiezaat? De wedstrijd begint om 13.00 uur in de Bibliotheek Bergen op Zoom. Iedereen van 16 jaar en ouder kan meedoen. Deelnemers lezen tijdens de wedstrijd een fragment voor uit hun favoriete (prenten)boek voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Alle kinderen van deze leeftijd die graag luisteren naar mooie verhalen mogen deze wedstrijd niet missen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief