Sjefkes presenteren het 18e Vastenavondconcert in de Stoelemat
Sjefkes presenteren het 18e Vastenavondconcert in de Stoelemat Foto: Hans de Bot

De Sjefkes liggen op koers voor het Vastenavondconcert

algemeen

BERGEN OP ZOOM - De Sjefkes liggen op koers bij het organiseren van het 18e Vastenavondconcert op zaterdag 16 februari. Dit muzikale spektakel zal traditiegetrouw plaatsvinden de zaterdag na het Neuzebal in evenementenzaal de Stoelemat te Bergen op Zoom.

De Sjefkes hebben als thema: “Uit de ouwe doos”! Zouden de Goldstars of Kolping 1 nog eens herleven? Het belooft in ieder geval weer een hoogstaande voorstelling te worden met veel herkenningspunten voor de Bergse Vastenavondvierder. Laat u verrassen!
 

Gastoptredens
Er zijn verschillende gastoptredens in het programma opgenomen van onder andere de Music Compagnie, Dweilband Un Opke Leut, de Crab Town Three, Jan Jimkes en nog vele anderen. Het Vastenavondconcert begint op 16 februari 2019 om precies 20.11 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Na afloop is er nog een bal na om deze gezellige avond af te sluiten. Zorg ervoor dat u deze avond niet mist!

Kaartverkoop
Toegangskaarten zijn te koop bij: Schoenmode den Boer, Primera MCD Bloemendaal, Primera Halsteren, Primera Zonneplein en Bergse Dumphal of via: www.uwlocatie.com



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief