Afbeelding
Foto: politie-9-foto-addo-sprangers-medium

29-jarige Bergenaar verstoort salsafeest in Roosendaal

Door: Bregje Kop Politie

BERGEN OP ZOOM - Een 29-jarige man uit Bergen op Zoom is zaterdagavond aangehouden nadat hij een salsafeest in een café aan de Kerkstraat heeft verstoord. De man wordt verdacht van het mishandelen van twee mannen. 

Het feest is al enige tijd aan de gang als de verdachte samen met een vriend de zaak binnenkomt. Hij gedraagt zich nogal amicaal en eist onmiddellijk veel ruimte op de dansvloer op. Daarbij duwt hij een man opzij. Deze spreekt hem direct aan op zijn gedrag, waarop de verdachte hem een kopstoot probeert te verkopen. Als omstanders de vechtende mannen uit elkaar hebben gehaald, wordt de verdachte met zijn kompaan uit de zaak verwijderd.

Bewusteloos

Buiten richt de agressieveling, die kennelijk flink onder invloed van alcohol is, zich op de man die hem heeft buitengezet en deelt opnieuw een kopstoot uit. Het slachtoffer valt bewusteloos op straat. Gasten van het feest bellen de politie en houden de aanvaller staande totdat deze is gearriveerd. Na zijn aanhouding is de verdachte voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. Hij zit nog vast. Het slachtoffer is behandeld door een arts.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief