Zomertijd + skates = gaan! FOTO COR SOONS
Zomertijd + skates = gaan! FOTO COR SOONS Foto: Cor Soons

Kom kennis maken met SkategroepBoZ

algemeen

BERGEN OP ZOOM - Zomertijd? Tijd om te skaten! Ondanks het koude en natte weer op die woensdag, mocht SkategroepBoZ een aantal nieuwe skaters verwelkomen. Gestart met een pittige indoor training voor de jeugd met techniek en spel, kon SkategroepBoZ nog even buiten 'los'. Door fikse buien kort vóór 19:00 uur, zat een Rondje Binnenschelde (en verder) voor gevorderden er helaas niet meer in.

De vooruitzichten voor volgende week laten echter stralende zon en hogere temperaturen zien, dus haal die skates tevoorschijn en sluit op 10 april aan!

De programma indeling voor woensdag 10 april blijft:

16:30-18:00u Jeugd , ca. 8 - 12 jaar (sportief, beginner tot gevorderd);

18:00-19:00u Familie, jeugd en ouders (jong, samen, begin, fun);

19:00u Vrije toertocht, vertrek 19:15 uur, dus zorg dat je op tijd bent (oudere jeugd en volwassenen; redelijk tot gevorderd).

Het programma begint en eindigt telkens ter hoogte van het basketbalveldje tussen Sportcentrum Boulevard en Zwembad De Schelp. Navigatie: De Boulevard Noord 4, Bergen op Zoom. Gratis parkeren. Gezellige horeca en terrassen voor heerlijk nagenieten.

SkategroepBoZ, een leven lang skateplezier. Te volgen op Facebook en Instagram. Vind-ik-leuk en delen wordt gewaardeerd!

Email: skate@striene.nl of whatsapp/bel 06-21848298 (zeker als je materiaal wilt huren!)



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief