Koolplantjes. FOTO ANNELIES VERDULT
Koolplantjes. FOTO ANNELIES VERDULT Foto: annelies verdult

Bommesee maakt zich op voor 19e Tuinmarkt

algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op zondag 28 april voor de 19e keer de tuinmarkt op Volkstuinencomplex “de Bommesee”.

Volkstuinenvereniging “De Bommesee” organiseert voor de 19e keer een tuinmarkt op haar complex aan de Glenn Millerstraat 24 in Bergen op Zoom. Deze markt zal gehouden worden op zondag 28 april van 10.00 tot 14.00 uur.

Op deze dag kunt u kiezen uit een grote variëteit planten. Een aantal standhouders hebben naast hun vaste tuinplanten ook een groot aantal perkplanten in hun assortiment. Ook potgrond, diverse (kunst)meststoffen en bamboestokken zijn voorradig in de “winkel” van de Bommesee. Tevens zijn er ook tomaten- en komkommerplanten en diversen kruidensoorten. Daarnaast zijn er ook natuurlijk sla- en andijvieplanten en koolsoorten en zomerprei.

Naast de planten is er ook een aanbod van allerlei zaken die met de tuin te maken hebben zoals tuin-materialen en -decoratie. Uw meegebrachte messen en gereedschap kunt u scherp laten maken bij de messen- en scharenslijperij. Tenslotte kunt u naar huis gaan met verse asperges of aardbeien, mits het weer mee werkt, geoogst in het gebied tussen Bergen op Zoom en Halsteren.

Tijdens de markt is het complex opengesteld voor een ieder die meer wil weten of zien van het tuinencomplex “De Bommesee” (enkele tuinen zijn nog vrij). De toegang is gratis en op onze markt is uw euro meer waard. Voor informatie kunt u zich wenden tot het secretariaat: tel 0164-256615 of 0164-244372, dhr. C. Dietvorst. Of via de mail: Bestuur-bommesee@googlegroups.com. Tot ziens op 28 april en ook op onze rommelmarkt op zondag 2 juni a.s. bent u van harte welkom. Informatie over de rommelmarkt: 0164-244372.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief