Foto: Hans de Bot

Van Rossems bezoeken Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Maarten van Rossem is vandaag, samen met zijn zus Sis en zijn broer Vincent, op bezoek in Bergen op Zoom. Bij de Lievevrouwepoort, beter bekend als de Gevangenpoort, worden opnames gemaakt voor het nieuwe seizoen van Hier zijn de Van Rossems. Morgenochtend brengt het drietal nog een bezoek aan de St. Gertrudiskerk, het Ravelijn en het Markiezenhof. 


Maarten van Rossem is bekend van onder andere zijn rol als juryvoorzitter van De Slimste Mens. Samen met zijn broer en zus maakt hij ook het programma Hier zijn de Van Rossems, waarbij het drietal verschillende steden in Nederland of net over de grens bezoekt. De drie Van Rossems laten elkaar daarbij plekken zien die de anderen nog niet zo goed kennen. "Ze doen dat zoals alleen zij dat kunnen: met veel kennis, zonder enige opsmuk en met gevoel voor humor. Maarten bekijkt de steden vanuit zijn specialiteit, geschiedenis, Sis als kunsthistorica en Vincent is expert op het gebied van architectuur.", aldus de NTR. Afgelopen seizoen werden onder andere Breda, Luik, Alkmaar, Zwolle en Düsseldorf bezocht.

Wanneer de aflevering over Bergen op Zoom te zien gaat zijn, is nog niet bekend. "De serie wordt komend voorjaar uitgezonden. Data of tijden zijn nog niet bekend", aldus een woordvoerder.

 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief