Zo ziet een echt insectenhotel eruit. FOTO LEO DEN HEIJER
Zo ziet een echt insectenhotel eruit. FOTO LEO DEN HEIJER (Foto: Leo den Heijer)

Natuurmiddag voor kleuters op de Kraaijenberg

BERGEN OP ZOOM - Er vliegen vliegjes, bijen, muggen. Er kruipen, mieren, wormen, spinnen en duizendpoten over de grond. Wij gaan met de kinderen, van 4 t/m 6 jaar, op woensdag 18 september al deze dieren bekijken en onderzoeken hoe ze leven in de natuur. Ook zullen we een insectenhotel voor deze diertjes gaan maken.


Het is een samen genieten van kinderen en hun begeleiders en de bedoeling dat de ouders of grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen. Deze middag is alleen voor (groot-) ouders en (klein-) kinderen en niet voor BSO of andere commerciële instellingen!

U bent van harte welkom van 14.00-16.00 uur, Bezoekerscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 Bergen op Zoom. Het is van belang dat uw (klein)kind wordt aangemeld als deelnemer aan de kleutermiddag. Zo hebben wij een overzicht op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Aanmelden kunt u op de site van het Brabants Landschap via www.brabantslandschap.nl/activiteiten

Om een al te grote toestroom van belangstellenden te voorkomen, wordt de inschrijving bij 30 aanmeldingen gesloten.Tip: geef uw kind stevige schoenen en kleding die vuil mag worden aan! Met slecht weer is er een binnenprogramma.

 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief