[fotoalbum] Volledige week in teken van Brabantse Wal
Foto: Humphrey Hekhuizen
fotoalbum

Volledige week in teken van Brabantse Wal

BERGEN OP ZOOM - Op de grens tussen Bergen op Zoom en Woensdrecht werd zondag op spectaculaire wijze de Brabantse Wal Week afgesloten. Landgoed Mattemburgh stond op deze dag volledig in het teken van de Brabantse Wal Dag. Voor bezoekers was er dan ook van alles te beleven. 


Op het landgoed presenteerden zich weer vele ondernemers en organisaties. Ook dit jaar was er weer veel aandacht voor de groene en duurzame Brabantse Wal. Zo konden mensen bijvoorbeeld een kijkje nemen in de Icarus bus die op het landgoed stond. Icarus gaat in op de drone technologie. Aan de hand van deze innovatie wordt momenteel de gehele Brabantse Wal in kaart gebracht. In de bus kon je zien hoe ze dat doen. Een unieke beleving!

Ook de natuurorganisaties lieten van zich horen deze dag met super leuke interactieve activiteiten voor de kids. IVN Groene Zoom kwam deze dag met de nieuwe zoekkaart voor de Brabantse Wal waar allerlei natuurlijke weetjes op staan, maar er was ook theater en entertainment aanwezig. Kortom: voor iedereen was er wat te doen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief