stroom-elektriciteit-medium
stroom-elektriciteit-medium

Groot deel van de gemeente tijdelijk zonder stroom

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Een groot deel van de gemeente Bergen op Zoom heeft maandagmiddag tijdelijk zonder stroom gezeten of zit dat nog steeds. In totaal gaat het om zo'n zeventienduizend huishoudens die getroffen zijn door de storing.

Rond kwart voor twee kwamen de meldingen over de stroomstoring binnen en na ongeveer een half uur kreeg de gemeente al meldingen binnen dat enkele huishoudens weer stroom hadden. Rond drie uur zouden bijna alle huishoudens weer stroom moeten hebben, maar dat lijkt iets langer te duren dan gepland. Om half vier meldde de gemeente dat de stroomstoring langer duurt dan verwacht. TenneT is druk bezig om de storing te verhelpen.

UPDATE 15.56 uur: Alle stroomstations worden opnieuw opgestart/gereset. Het resetten van de stations kan er voor zorgen dat de stroom af en toe wegvalt. Over anderhalf uur (17.30 uur) zou iedereen weer stroom moeten hebben, mocht dat niet het geval zijn dan vraagt de gemeente om contact op te nemen met Enexis op telefoonnummer: 088 857 70 00.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief