mantelzorg-large
mantelzorg-large

Diner dansant voor de Dag van de Mantelzorg in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Als mantelzorger heeft u een belangrijke rol in het leven van degene voor wie u zorgt. U vindt deze zorg wellicht vanzelfsprekend, maar er mag wel eens bij stil worden gestaan hoe bijzonder het is wat u doet. Daarom organiseert Mantelzorg Bergen op Zoom op zaterdag 9 november een activiteit in het kader van de Dag van de Mantelzorg.


De landelijke Dag van de Mantelzorg wordt sinds de jaren negentig georganiseerd en heeft als doel de mantelzorgers in het zonnetje te zetten en bij te dragen aan de er- en herkenning van mantelzorg. Als mantelzorger gaat uw tijd, energie en aandacht geregeld uit naar uw naaste(n) met een ziekte, beperking op psychische klachten. Op 9 november is het tijd voor uzelf!

We organiseren een diner dansant in Den Enghel. Deze middag wordt muzikaal opgeluisterd door de Crab Town Three. Het culinaire gedeelte is in handen van Smaeck, die heerlijke gerechtjes voor u zal serveren. Na afloop van het diner ontvangen de aanwezigen de mantelwaardering van 2019.

Aanmelden kan via aanmelden@mantelzorgboz.nl of telefonisch via 0164 237056 o.v.v. naam en adres. Vervolgens ontvangt u voor aanvang van de activiteit een entreekaart waarmee u toegang krijgt tot het diner. Let op vol=vol.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES