Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Man (26) tussen Scherpenisse en Halsteren aangehouden voor diefstal uit voertuig

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

HALSTEREN- Een 26-jarige man uit Den Haags is vannacht aangehouden tussen Tholen en Halsteren. Hij wordt verdacht van diefstal uit een voertuig in Scherpenisse. Hierbij zijn diverse gereedschappen gestolen. 

Rond 02.30 uur zag de eigenaar van de bus dat er aan de Poortvlietsedijk iemand in zijn bedrijfsbus aan het rommelen was. Hij is er naartoe gegaan en zag een auto wegrijden. Het slachtoffer reed vervolgens de auto achterna. Tegelijkertijd belde hij met de politiemeldkamer, die hem doorverbond met de politie op straat.

De eigenaar van de gestolen goederen gaaf in het telefoongesprek de locatie van de verdachte door. Uiteindelijk konden agenten de auto laten stoppen op de Eendrachtweg. De bestuurder, een 26-jarige man uit Den Haag, is aangehouden. Hij zit vast in een politiecellencomplex en wordt vandaag gehoord.

Het slachtoffer heeft zijn spullen weer teruggekregen. In de auto van de verdachte werd nog meer gereedschap aangetroffen. Er wordt onderzocht of deze ook van diefstal afkomstig zijn. Alle goederen, inclusief de auto, zijn in beslag genomen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief