Herfst op De Hertgang. FOTO VAN DER HUCHT
Herfst op De Hertgang. FOTO VAN DER HUCHT (Foto: Van der Hucht)

Herfstwandeling op De Hertgang

HALSTEREN - Een wet van Meden en Perzen: als de zomer voorbij is, wordt het herfst, ook op Landgoed De Hertgang in Halsteren. Veel planten, bomen en struiken maken zich op voor de koudere periode die komen gaat. Tijdens de speciale herfstwandeling kunt u genieten van de prachtige kleuren die er te zien zijn. Van geel, goud- en roestbruin, tot dieprood en alle tinten die daar tussen zitten.


De paden liggen vol met eikels, kastanjes en beukennootjes. Wie denkt dat er, nu de meeste bloemen uitgebloeid zijn, niets te zien is, heeft het mis. Want nu kan je de mooie structuur van de bast van bomen zien bijvoorbeeld, de struiken die mooie bessen dragen en aan bomen hangen bijzondere vruchten en zaaddozen. En natuurlijk zijn er ook paddenstoelen te bewonderen. Zin gekregen in deze herfstwandeling?

Kom dan zondag 10 november naar Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18 in Halsteren. Geopend om 14.00 uur, en dan start ook de rondleiding met de ervaren gids die uw aandacht zal vestigen op dingen die anders misschien aan uw aandacht ontsnappen. Na afloop kunt u gezellig wat drinken in het Bezoekerscentrum. Daar draait ook de diapresentatie die de vier jaargetijden op De Hertgang laat zien.

De toegang voor deze herfstwandeling is inclusief koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding, gratis toegang. Voor meer informatie over het landgoed: www.dehertgang.nl.

 

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief