Foto: Stichting sint west brabant

Stichting Sint West Brabant verzorgt huisbezoeken

BERGEN OP ZOOM - Ook dit jaar gaat stichting Sint West Brabant weer kinderen bezoeken, die het niet breed hebben. Ouders kunnen via de website een gratis huisbezoek aanvragen van Sinterklaas. Tijdens het bezoek nemen ze ook een klein presentje mee, die kinderen zelf uit kunnen zoeken in de speelgoedkamer van Sinterklaas.


"We zoeken daarom ook nog steeds gezelschapsspelletjes en speelgoed, wat er nog goed uitziet en compleet is; om mee te nemen tijdens de bezoeken die we doen. Heeft u nog wat liggen? Gun het ons alstublieft, wij zorgen voor een goede bestemming."

Doordat er steeds meer Sinterklaasgroepen zeggen dat ze non-profit draaien en dit vaak niet waar is, en u ook vaak niet weet wie wat er bij u langs komt, werken wij bij Sint West Brabant met VOG. Zodat u weet dat de mensen die bij u langs komen betrouwbaar zijn. Tevens kunt u alle informatie terugvinden op onze website zoals kvk nr, statuten en gedragsregels, dit doen we om u onze betrouwbaarheid te laten zien en dat u met een gerust hart terecht kan bij Sint West Brabant.

Intocht Lepelstraat
Op zondag 17 november organiseren wij de intocht in Lepelstraat en op zaterdag 23 november zal Sinterklaas weer deelnemen aan de Lampionenoptocht in Lepelstraat. We zoeken hier voor nog een dweilband die met ons mee wilt lopen. Ook zullen we huisbezoeken af leggen, om zo de kosten van dit alles te kunnen betalen. Dus mocht u nog een sinterklaas zoeken, denk dan aan ons, dan denken wij weer aan een andere kind. En zo maken we er weer een mooi sinterklaas jaar van voor elk kind! Voor meer informatie bezoek onze website http://www.sintwestbrabant.nl of bel met Andre de Jong 06 36186855.

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES