Grote namen tijdens BergenOpZoomNL
Foto:

Grote namen tijdens BergenOpZoomNL

BERGEN OP ZOOM - Op de vierde editie van BergenOpZoomNL is feest gegarandeerd. De organisatie Focus Events boekt dit jaar de meest feestelijke line-up ooit.


Naast grote namen als Snollebollekes en John West, is er op het hoofdpodium ruimte voor regionaal talent en organiseren ze in het voorjaar opnieuw een zangcontest. “Op de derde editie van BergenOpZoomNL zijn we bovengemiddeld gegroeid en ik ben ervan overtuigd dat we met dit feestelijke programma nog grootser gaan worden. BergenOpZoomNL is geen one day fly, maar een evenement met een stevig fundament”, zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Hoog feestgehalte

Organisator René is trots op de feestelijke programmering die ze voor de vierde editie hebben geboekt: “We hebben dit jaar zes grote namen op het hoofdpodium en zij weten als geen ander hoe ze een feesttent op z’n kop zetten. Niemand minder dan Snollebollekes, Jeroen van de Boom, Django Wagner, John West, Zanger Kafke en het Feestteam. Voor deze artiesten zijn veel mensen bereid een los kaartje te kopen, terwijl je ze op BergenOpZoomNL allemaal kunt zien.” Naast deze grote namen op het hoofdpodium zijn er optredens van regionale talenten Marijn van Geel en Harold Mieger. Ook komt er wederom een Flügel Feestcafé met swingende acts.

Start kaartverkoop

Na bekendmaking van de complete programmering is de kaartverkoop van start. BergenOpZoomNL is op zaterdag 20 juni van 18.30 tot 01.00 uur. Trouwe fans kunnen al een early bird ticket aanschaffen voor een voordelig tarief via www.bergenopzoomnl.com.

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief