postzegels-medium
postzegels-medium

Roparunteams bezorgen uw kerstpost

BERGEN OP ZOOM - Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar een kerstpostactie t.b.v. de Roparun gehouden. Het belangrijkste van deze actie is dat uw kerstgroet door deze bezorging extra geld oplevert voor mensen met kanker. U plakt geen postzegel op de kaart, maar deponeert het totale bedrag van de post in een aparte envelop in de bus.


Van 30 november t/m 14 december 15.00 uur staan "brievenbussen" klaar (containers van Saver) op de inmiddels vertrouwde adressen. Deze zijn herkenbaar aan de logo's van de Roparunteams Door Dik & Dun, 't Lopend Vuurke en De Brabantse Wal. Hierin kan men de kerstkaarten posten.

Een aantal voorwaarden voor bezorging: De poststukken mogen maximaal het formaat A5 zijn. Er kan geen post bezorgd worden voor postbusnummers. De bezorging zal enkel binnen grenzen van ondergenoemde plaatsen geschieden. Bedrijven met grote hoeveelheden post voor betreffende plaatsen, kunnen contact opnemen met de betreffende teams.

Hoe en wanneer wordt de post bezorgd: De post wordt afgestempeld als 'Roparun-post'. Leden en vrijwilligers van de organiserende Roparunteams bezorgen alle kerstpost in het weekend voor de kerstdagen in Bergen op Zoom, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen, Welberg, De Heen, Kruisland, Lepelstraat en Halsteren.

Voor meer informatie zie ook de websites van de bezorgende Roparunteams: www.runningteamdebrabantsewal.com, www.lopendvuurke.nl en www.dikendunroparun.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

Teeltmedewerker

Made

(persoonlijk) Begeleiders NAH/LG

Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Etten-Leur

Fruitplukkers

Roosendaal

Allround servicemonteur - Werkvoorbereider E

Hooge Zwaluwe

Bezorgers

Bergen op Zoom / Roosendaal