Kansplus volgt een workshop bij een tuincentrum.
Kansplus volgt een workshop bij een tuincentrum.

Kansplus houdt sfeervolle winterfair

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 7 december zal het verenigingsgebouw van KansPlus verandert zijn in een gezellige warme kerstmarkt. De bezoekers en vrijwilligers zijn de afgelopen periode flink aan de slag gegaan om deze activiteit aan te bieden.


Iedere zaterdagmorgen zijn de mensen met een verstandelijke en /of lichamelijke beperking actief geweest met zagen, plakken, schuren, naaien om de allerleukste en bijzondere producten te maken. Deze zullen tijdens de kerstmarkt verkocht gaan worden.

Daarnaast is er nog veel meer te doen, er zal een loterij zijn, kan je op de foto met de kerstman, of zelfs als kerstman. Ook is er een rommelmarkt (met veel kerstspullen) waar heerlijk gesnuffeld kan worden op zoek naar dat ene leuke artikel en dat alles voor een klein prijsje. Er is live muziek aanwezig: the Rudolfs Angels treden belangeloos op tijdens deze kerstmarkt. Rudolfs Angels wordt gevormd door een aantal leden van harmonie de Scheldezonen uit Hoogerheide. Iedereen kan genieten van deze muziekgroep onder het genot van een drankje en vers gebakken wafels.

De opbrengst van deze kerstactiviteit zal gaan naar de jaarlijkse vakantieweek die georganiseerd wordt. Tijdens deze vakantieweek genieten 25 deelnemers van een ontspannen en actieve week in een aangepaste kampeerboerderij. De vakantieweek kan niet alleen slagen door een financiële bijdrage, maar ook doordat een groep van 15 vrijwilligers zich die week inzet om te zorgen en te verzorgen. In 2020 zal men voor de 32ste keer op vakantie gaan. Daarnaast is KansPlus actief op vrijetijdsactiviteiten. Van een tekenclub, dansen en muziek tot soosactiviteiten, wekelijks vinden deze activiteiten plaats. De zaterdagsoos is een van deze activiteiten en zij organiseren deze winterfair. Samen met de enthousiaste bezoekers staan ze deze ochtend klaar. Klaar om hun eigen gemaakte producten te verkopen, maar ook om te vertellen en te laten zien wat zij deze ochtend allemaal doen. Iedereen is van harte welkom, de deuren staan van 10.00 tot 14.00 uur open. Adres is Bernadettestraat 4a (gebouw de Uithof bij wijkcentrum het fort).

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief