CKB Poppresentatie.
CKB Poppresentatie. Foto: Erwin Klomp

Decembermaand vol CKB muziek

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - In de feestmaand zijn er tal van mogelijkheden om je muzikaal te laten verwennen door de CKB cursisten. Op verschillende instrumenten of met hun heldere zangstem brengen ze een gevarieerd programma dat elk publiek verrast en overal is de toegang gratis.

Eigenlijk was er al een optreden in november dat ook in het teken stond van de feestmaand december. Want op zaterdagmorgen 23 november ontvingen zo’n 40 CKB cursisten Sinterklaas en zijn Pieten met muziek, zang, dans en theater in de CKB Theaterzaal. Op de dag dat de Sint zijn terugreis naar Spanje begint is er al weer een CKB presentatie: de 11e editie van Keys & Voices. Duo’s zang en piano lichte muziek nemen je mee naar de 80s met de hits van de iconen uit die periode, zoals Peter Gabriel, Phil Collins, Pat Benatar e.v.a. Hun optredens worden omlijst door sfeervolle theatereffecten en een professionele presentatie. Gratis kaarten voor het Keys & Voices-concert op 6 december, aanvang 19:30 uur in de CKB Theaterzaal zijn verkrijgbaar bij de CKB balie, Burg. Stulemeijerlaan 3 (op=op).

De CKB Popschool presenteert maar liefst 9 bands op zondagmiddag 8 december, aanvang 15:00 uur in ’t Slik, Steenbergsestraat 40. Wadt?!, Tony en de Rekels, Bâtiment-T, Never Look Back, Ready to Go, T-Mix, Sun in Stereo, The Roosters en 4 Vinyl trakteren jong en oud op pop, rock, blues en meer. Hiervoor heb je geen kaartje nodig, dus loop binnen en kom mee swingen.

Op 11 december kun je in de CKB Theaterzaal gaan genieten van een presentatie piano en op 13 december van gitaar. Zaterdag 14 december zingt het CKB Kinderkoor en After-8 mee met A Festival of Nine Lessons and Carols, aanvang 19:00 uur in de Sint-Gertrudiskerk. Ook helemaal in decembersfeer is de kerstspecial op maandag 16 december aanvang 18:45 uur, waarvoor twee muziekafdelingen in het CKB hun krachten bundelen. De CKB Theaterzaal is dan helemaal in kerstsfeer voor de afwisselende muziek die om beurten door klarinettisten en strijkers wordt gespeeld. Voor wie meer wil weten, kijk regelmatig op www.ckboz.nl of volg www.facebook.com/ckboz.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief