Win bijzondere prijzen met je veldteken

Win bijzondere prijzen met je veldteken

BERGEN OP ZOOM - De veldtekens van de Bergse Vastenavend zijn vanaf vandaag weer verkrijgbaar. Nieuw dit jaar is een bijzondere selfie-actie waarbij je kans maakt op buitengewone vastenavendbelevenissen.


Wie z'n veldteken heeft gekocht, kan heel eenvoudig meedoen met de actie. De spelregels voor de selfie zijn heel eenvoudig: je mag er alleen op staan of met je opa, oma, tante, hond of vrienden. Het maakt niet uit met wie, zolang het nieuwe Veldteken er ook goed en duidelijk op staat. De prijzen die je kunt winnen zijn:

• Het Vette Dinsdag Ontbijt: een ontbijt bij je thuisgebracht door een adjudant met de Pèèrse op de "Vette Dinsdag" van de Optocht.
• Een huiskamerconcert van een vastenavend dweilband én bezoek van Prins & zijn gevolg.
• Meelopen met de Optocht als koppendrager.
• Een ritje met de Pèèrse.
• Mee met de Prins en de boereploeg op de vrijdagavondtoer.

Vanaf 31 januari wordt elke vrijdag de top 11 van leukste selfies van die week bekendgemaakt via de website van Stichting Vastenavend én op Facebook, Twitter en Instagram. De zondag daaropvolgend worden de prijswinnaars met de bijbehorende prijs bekendgemaakt. "Als je er snel bij bent - tot uiterlijk 2 dagen voor het Neuzebal – kan jouw selfie worden verwerkt in de film vlak voor het bekend maken van het nieuwe liedje op het grote scherm tijdens het Neuzebal. Zo ziet een bomvolle Stoelemat jouw selfie met het Veldteke voorbijkomen! Wie wil dat nu niet?!"

Kijk voor meer informatie op www.stichtingvastenavend.nl

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief