Eendracht Maakt Macht houdt muzikale theateravond
Bij EMM is er altijd wat te lachen. FOTO CEES GRILIS
Bij EMM is er altijd wat te lachen. FOTO CEES GRILIS (Foto: FOTO: CEES GRILIS)

Eendracht Maakt Macht houdt muzikale theateravond

BERGEN OP ZOOM - Bij Eendracht Maakt Macht (EMM) valt altijd wat te lachen. De wekelijkse repetities verlopen doorgaans in een ontspannen sfeer met veel gevoel voor humor. Dit gevoel wil de koninklijke erkende harmonie uit Bergen op Zoom graag overbrengen bij het publiek. Ze doen dat samen met het onlangs opgerichte kleinkunstensemble Frappant.


Op zaterdag 18 januari staan ze samen op de bühne in zalencentrum de Raayberg voor een gezellige muzikale avond onder de titel EMM brengt een vrolijke noot. Inge Kegel-Verbraak van EMM is de muzikaal leider. EMM wil met deze vernieuwende en gezamenlijke aanpak een laagdrempelig programma brengen dat toegankelijk is voor een breed publiek uit de Bergse samenleving. Ook wil de harmonie op deze wijze bij geïnteresseerde muzikanten aandacht vragen voor het plezier van het spelen in een ensemble onder leiding van een professionele dirigent.

Vocale inbreng
De harmonie komt met een veelal lichtvoetig muzikaal programma, afgewisseld met verrassende en komische intermezzo’s van de drie leden van Frappant. Maar de leden van Frappant hebben ook een eigen vocale inbreng met bekende melodieën voorzien van aangepaste teksten en onder begeleiding van de harmonie. Ze zorgen voor veel afwisseling en dynamiek. Dat is ook geen wonder, want ze zijn oorspronkelijk allen afkomstig van het succesvolle Bergse musicalgezelschap The MusiCompany, waar ze het vak hebben geleerd. Frappant debuteerde afgelopen november met De Emmerlijst, een avondvullende show, die goed werd ontvangen. Harmonie EMM behoeft weinig introductie en staat al vele jaren bekend om hun muzikale prestaties en originele optredens met veel gevoel voor show en spektakel. Ook nu mogen de toeschouwers weer een vrolijk en afwisselend programma verwachten, goed voor een gezellige en verzorgde zaterdagavond. Kaarten zijn te koop bij leden van EMM en digitaal via bestuur@harmonieemm.nl of bij binnenkomst vanaf 19.30 uur. Aanvang programma 20.00 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief