Incasso Burgerij weer op pad voor Stichting Vastenavend
Foto: luciennefotografie

Incasso Burgerij weer op pad voor Stichting Vastenavend

BERGEN OP ZOOM - De ruim 200 ICB-ers van de Incasso Burgerij gaan de komende weken weer op pad. Alle straten van het Krabbegat lopen zij af om bij ieder huishouden de Schooibrief te bezorgen. Een paar dagen later doen ze een tweede ronde met het vertrouwde doel: zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van het grootse Bergse Vastenavendfeest.


Onder het motto 'Dweil d'oew neus mar achternaar' vraagt de Stichting Vastenavend de bevolking om een bijdrage zodat er ook dit jaar weer een prachtige optocht, kindervastenavend en tal van andere evenementen kunnen worden georganiseerd in 't Krabbegat. Niet te vergeten zullen de ICB-ers er ook weer voor zorgen dat inwoners in het weekend van 7 februari de kleurrijke vastenavendkrant op de deurmat zullen vinden. "Of de ICB'er nu met een speur- of feestneus bij u langs de deur komt, geef alstublieft gul, want zonder uw gift is het simpelweg niet mogelijk om het mooiste feest van de stad te vieren zoals we dat graag met elkaar willen vieren."

Heb je dit jaar geen contant geld in huis? Geen probleem: dit jaar is het mogelijk om uw donatie ook per pin te betalen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief