Afbeelding

Bergen op Zoom te zien bij RTL-programma Wie woont waar

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Angele van Seters doet mee aan het nieuwe RTL5-programma Wie woont waar. In dit programma nemen vier deelnemers een kijkje in vijf verschillende huizen. Na afloop moeten de deelnemers raden wie bij welk huis hoort én welk huis dus niet meedoet in het spel. "Ik wist eerst niet dat het om een spel gaat, ik wilde gewoon graag mijn huis laten zien en bij andere huizen kijken", vertelt Angele.

Angele heeft in het verleden meegedaan aan het SBS6-programma 'Wat eten we'. Ze heeft immers niet alleen een leuk huis, maar ook een leuke Bed & Breakfast waarvoor ze regelmatig in de keuken staat. "Een meisje van SBS tipte mij. Ze hoorde over het nieuwe programma en moest meteen aan mij denken", vertelt Angele. "Huizen inrichten is echt mijn ding en het leek me een mooie kans om onze B&B extra te promoten." Ze meldde zich aan en van het een kwam het ander.

Angele vloog zo door alle selectierondes. "Toen ik door alle rondes was, werd me pas duidelijk dat het om een spel gaat. Je moet de deelnemers eigenlijk om de tuin leiden, zodat ze niet ontdekken van wie het huis is. Dat wist ik niet. Ik vond het gewoon leuk om mijn huis te laten zien en ik kan ook helemaal niet liegen. Zelfs de cameraman zag het wanneer ik aan het liegen was." Toch vond Angele het enorm leuk om mee te doen. "Al is de B&B uiteindelijk niet gefilmd, maar wel ons huis en de omgeving. Daarnaast is er ook gefilmd in Bergen op Zoom, dus het is mooie promotie voor ons stadje."

De aflevering van Angele is op maandag 20 januari te zien om 21.30 uur. "Ik hoop dat iedereen gaat kijken."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief