diktee
diktee

Gròòt Berregs Diktee? A'k da gewete n'ad!

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op de woensdagavond na het Neuzebal, op 5 februari, organiseert Dialectgenootschap de Berregse Kamer, voor de zesentwintigste keer, ’t Gròòt Berregs Diktee 2.0.

Na 25 jaar vond De Berregse Kamer dat het ‘dialectbed’ eens opgeschud moest worden. Nieuwe onderdelen op de dialectavond dus. Er hoeft in de 2.0 versie geen heel diktee meer geschreven te worden. Dit zou meer mensen over de streep moeten trekken om mee te doen. Uitdagend blijft het zeker wel garandeert het dialectgenootschap. Een avond genieten van en bezig zijn met ons rijke dialect. En, er zijn weer prachtige prijzen te winnen van bekende kunstenaars uit de gemeente Bergen op Zoom.

Als thema koos De Berregse Kamer dit jaar voor A’k da gewete n’ad!

Met het thema hoopt het dialectgenootschap dat weer veel mensen zich geïnspireerd voelen en mee komen doen. Deelname is gratis, wel graag aanmelden via info@deberregsekamer.nl.

Aanmelden
’t Gròòt Berregs Diktee, woensdag 5 februari 2019, Vestzaktheater en café Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Deelname is gratis, wel graag aanmelden via info@deberregsekamer.nl òf 0683355280.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief