Afbeelding

Voorleesavond op de dag van de poëzie

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op donderdag 30 januari, de dag van de poëzie, organiseren Schrijven & Schrappen en de Bibliotheek West-Brabant een voorleesavond in de Bibliotheek Bergen op Zoom, ingang Hofstraat 2. Van 19.30 tot 21.45 krijgen dichters een podium in de Verhalenkamer om één of twee zelfgeschreven gedichten voor te lezen.

Het thema van de Poëzieweek is ‘De toekomst is nu’ en wat is de toekomst zonder jonge schrijvers. Iedere generatie, maar in het bijzonder de Millenials en jongeren uit de Generatie Z worden uitgenodigd om hun gedichten voor te lezen. Mensen die liever alleen luisteren zijn ook van harte welkom.

Elly Kellner

Deze avond is er ook een optreden en gesprek met Elly Kellner, een singer-songwriter uit Bergen op Zoom. Elly begon al jong met het schrijven van teksten en componeren van melodieën. In 2019 won zij de Tamoilprijs (voorheen de Sakkoprijs) en werkte zij mee aan een internationaal muziekproject in Frankrijk. Elly bracht verschillende albums uit met Nederlands- en Engelstalige pop- en folkliedjes. Vanaf 19.00 uur is de Verhalenkamer open. De toegang is gratis, de consumpties graag gepast betalen.

Aanmelden is niet nodig, maar wel gewenst: hanneke@schrijvenenschrappen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief