ton-linssen
ton-linssen

Lijst Linssen start boycot naar huidig college

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - 'De strijd gaat voor Lijst Linssen nu beginnen.' Dat laat fractievoorzitter Ton Linssen weten naar aanleiding van de raadsvergadering van donderdagavond.

De gemeenteraad ging donderdagavond met het college van burgemeester en wethouders in gesprek over het dossier De Schelp. Lijst Linssen is van mening dat het huidige college in zijn totaliteit teveel steken heeft laten vallen en diende daarom een motie van wantrouwen in tegen het gehele college. De motie behaalde niet voldoende stemmen en daarmee kan het huidige college blijven zitten.

Wel werd een voorstel aangenomen van de VVD waarin wordt opgeroepen om een werkgroep te starten die zich bezig gaat houden met het reilen en zeilen rondom het zwembad. Lijst Linssen laat het daar niet bij zitten.  "De komende raadsvergadering over de invulling van de werkgroep zal door de fractie van Lijst Linssen worden geboycot" aldus de fractievoorzitter. "Elk nieuw te benoemen wethouder van dit college krijgt geen steun." Ook is Lijst Linssen niet meer aanwezig bij het presidium vanwege een 'onbetrouwbare coalitie'. "Werkgroepen en zogenaamde verbindingsgesprekken tussen college en oppositie? Wij verschijnen niet. De strijd gaat voor Lijst Linssen beginnen", besluit Ton Linssen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief