Atletiekvereniging SPADO is ‘Club van de Week' en ontvangt een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij.
Atletiekvereniging SPADO is ‘Club van de Week' en ontvangt een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. Foto: Wendy van Bree

Atletiekvereniging SPADO ontvangt 10.000 euro voor uitbreiding atletiekbaan

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Goed nieuws voor atletiekvereniging SPADO uit Bergen op Zoom! De vereniging werd gisteren benoemd tot 'Club van de Week' en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. SPADO gaat het geld gebruiken om extra banen aan te leggen, zodat er voor de hele vereniging genoeg ruimte is om te sporten.

 
"Het is een eer om deze titel te mogen dragen. We zijn er hartstikke blij mee", vertelt Jeroen Jonkers van Atletiekvereniging SPADO. "Met de bijdrage kunnen we de atletiekbaan uitbreiden, zodat alle groepen optimaal gebruik kunnen maken van de baan."
 
'Club van de Week' 
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: het verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.
 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief