Afbeelding
Foto: Shutterstock

EHBO Bergen op Zoom start basiscursus

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Voor iedereen die wil weten wat te doen bij een verbrande vinger, verstuikte enkel of schaafplek start de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor EHBO/ Afdeling Bergen op Zoom - bij voldoende belangstelling - een basiscursus EHBO. De cursus start op dinsdag 10 maart 2020 en wordt gegeven door een gekwalificeerde, ervaren instructeur.

In 10 lesavonden van twee uur leert u alles wat nodig is om mensen te kunnen helpen bij grote en kleine ongevallen. U leert wat moet worden gedaan, maar ook wat u juist niet moet doen als u eerste hulp verleent. Wat moet u doen bij bloedingen, oogletsel, botbreuken of stoornissen van het bewustzijn? Na deze cursus pakt u vol zelfvertrouwen de verbandkoffer of AED om hulp te verlenen. Lesavonden starten steeds om 19.30 uur en worden gegeven in ontmoetingscentrum Het Hoofdkwartier, Rembrandtstraat 52A in Bergen op Zoom.

Inbegrepen bij de cursus zijn het lesboek van het Oranje Kruis, oefenmateriaal en deelname aan het examen voor het officieel erkende diploma van het Oranje Kruis. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een cursus EHBO of reanimatie geheel of gedeeltelijk.

Informatie/aanmelden: ehbobergenopzoom.nl/opleidingen/ehbo-basiscursus; mevr Sperling-de Wit, 06-42018805;
info@ehbobergenopzoom.nl waarna u een inschrijfformulier ontvangt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief