Foto:

Bergs Leut Tejater zoekt on- en ontdekt talent

BERGEN OP ZOOM - Hoewel het coronavirus ervoor zorgt dat veel (theater)voorstellingen worden geschrapt, is het Bergs Leut Tejater al bezig met de voorstelling van volgend jaar. Van 2 tot en met 7 februari 2021 staan zij op de planken met een nieuwe voorstelling en daarvoor zoeken ze mannen en vrouwen met theaterambities.


Het Bergs Leut Tejater wil op vrijdag 4 september beginnen met de repetities, maar dan hebben ze wel spelers nodig. Het theater is op zoek naar onontdekte én ontdekte talenten die kunnen acteren, zingen en dansen in de leeftijd van 16 tot en met 66 jaar.

Ben jij degene die we zoeken voor een Vastenavend-beleving waar je zelf deel van uit kan maken? Vertolk je een sleutelrol, ben je een onopgespoord talent en/of heb je een neus voor Vastenavendgezelligheid? Dan is het spelen in deze Vastenavendmusical echt iets voor jou!

Ben je benieuwd naar de verhaallijn? Neem dan al je onderzoeksmateriaal mee naar de audities op 16 en 17 mei. Wij verzorgen je een alibi, zodat we met de hele cast en crew de leutigste buurtonderzoeken kunnen starten in de aanloop naar de Vastenavend van 2021.

Deelnemers moeten beschikbaar zijn op vrijdagavonden vanaf 4 september tot februari 2021, maar ook tijdens het werkweekend van 16 en 17 januari 2021, de montagedag op 23 januari 2021, generales en uitvoeringen 2 tot en met 7 februari 2021.

Opgeven kan voor 1 mei, via info@blt-boz.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES