Afbeelding
Foto: Gemeente Bergen op Zoom

Burgemeester verbiedt parkeren op Boulevard; Teveel groepjes met jongeren

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Burgemeester Frank Petter heeft per direct het parkeren op de Boulevard verboden. Reden is dat het afgelopen weekend redelijk druk was met geparkeerde auto's op de Boulevard, terwijl de coronamaatregelen toch juist van iedereen vragen om zoveel mogelijk thuis te blijven. 

"Er kwamen meldingen binnen van omwonenden die groepjes jongeren in auto's zagen samenkomen", meldt de burgemeester. Met het Paasweekend voor de deur wil de gemeente het zekere voor het onzekere nemen en daarom mag er dus op de gehele Boulevard niet geparkeerd worden. "Om dat te regelen zijn dinsdag aan het einde van de dag parkeerverbodsborden geplaatst."

De gemeente gaat streng optreden bij overtredingen, dat betekent dat er meteen boetes uitgeschreven worden. "Uiteraard is de Boulevard wel gewoon toegankelijk voor het verkeer en worden de ondernemers wel in de gelegenheid gesteld om hun afhaalmogelijkheden voor maaltijden wel te continueren. Het strand aan de Binnenschelde is ook gewoon toegankelijk."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief