Er heeft zaterdagmiddag een steekincident plaatsgevonden in de Kijk in de Pot in Bergen op Zoom. Eén persoon is overgebracht naar het ziekenhuis.
Er heeft zaterdagmiddag een steekincident plaatsgevonden in de Kijk in de Pot in Bergen op Zoom. Eén persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. Foto: Venema Media

Gewonde bij steekincident in de Kijk in de Pot in Bergen op Zoom

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Er heeft zaterdagmiddag een steekincident plaatsgevonden in de Kijk in de Pot in Bergen op Zoom. De politie start een onderzoek ter plaatse.

Het slachtoffer van het steekincident is overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie was het slachtoffer nog aanspreekbaar. Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend. Agenten zijn momenteel op zoek naar de dader of daders van het geweldsincident. Hebt u informatie over dit feit dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

UPDATES:

15.37:

Politie: "Op dit moment wordt het slachtoffer gehoord door een van de rechercheurs die met de zaak bezig is. Mogelijk leidt deze verklaring naar de dader. Het opgegeven signalement is dermate summier dat het niet de moeite is om dat te vermelden, dus dat laten we voor nu achterwege."

15.34:

Politie: "Het slachtoffer van het steekincident is overgebracht naar het ziekenhuis. Politiemensen zijn momenteel op zoek naar de dader of daders van het geweldsincident. Hebt u informatie over dit feit dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie."

15.08:

Politie: "Het slachtoffer is aanspreekbaar, de ambulance is ter plaatse en medewerkers behandelen het slachtoffer. Ook politiemensen zijn ter plekke en starten een onderzoek."

15.00:

Politie: "In de Kijk in de Pot in Bergen op Zoom zou zojuist een steekincident gebeurd zijn. De politie is nog aanrijdend, dus er is nog niet duidelijk wat er is gebeurd. Volgens de melder is er iemand gewond. Ook dat is nog niet duidelijk."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief