Foto:

PvdA-afdelingen fuseren tot één afdeling: PvdA Brabantse Wal

BERGEN OP ZOOM - De PvdA-afdelingen Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht zijn na goedkeuring van haar leden per 1 januari 2020 gefuseerd.


De 3 voormalige afdelingen gaan gezamenlijk verder onder de naam PvdA Brabantse Wal. "Deze stap was een logisch vervolg op de reeds bestaande intensieve samenwerking. Door de fusie kunnen bestuurlijke activiteiten slimmer georganiseerd worden en kunnen de fracties beter gesteund en waar nodig ontzorgd worden", stellen de fracties.

Lokaal verandert er niets. De PvdA-fracties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht werken onverminderd hard aan het borgen van sociaal democratische waarden en een stukje mooier maken van de drie respectievelijke gemeenten.

Bent u nieuwsgierig naar wat er in lokale fractievergaderingen wordt besproken, maak een afspraak met Joey van Aken (gemeente Bergen op Zoom, j.g.p.van.aken@gmail.com), Nadir Baali (gemeente Steenbergen, nadirbaali@hotmail.com) of Wendy De Koning-Bogers (Gemeente Woensdrecht, woensdrecht@pvda.nl).

Het bestuur bestaat uit leden uit alle drie gemeenten.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES