Foto: cornedeweert.nl

Beleef Op De T Festival dit jaar vanuit je woonkamer

BERGEN OP ZOOM - Hemelvaartsdag betekent normaal gesproken voor veel inwoners een dagje chillen op het Wilhelminapark tijdens het Op De T Festival, maar dat gaat dit jaar niet door. De tiende editie kan vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Toch laat de organisatie het daar niet bij zitten. Zij komen met een speciale woonkamereditie.


Een livestream met een collectie van bijdrages van artiesten die de afgelopen 9 jaar op het festival hebben gespeeld. Verwacht intieme video’s van JP de Klerk, The Juke Joints, Convoi Exceptional, De Hobbyisten, Jannes van Kaam en Rene Vriens. De laatstgenoemde is vrijwilliger van het eerste uur bij Gebouw-T, het festival en een doorgewinterde muzikant die onlangs indruk maakte tijdens een online vrijwilligersborrel. Daarom mag hij niet ontbreken. Festivalhost Matthijs van Dam praat de uitzending aan elkaar.

Het jubileumjaar wordt in 2021 dubbel en dwars gevierd. Op donderdag 13 mei 2021, hij kan maar vast in de agenda staan.

Maar deze donderdag toch een beetje Op De T Festival dus. De weersvoorspellingen voor Hemelvaartsdag zijn uitstekend dus plof donderdagavond in je meest relaxte tuinstoel, laptop aan, hapje en dranken bij de hand en genieten maar. Vanaf 20.30 uur via www.gebouw-t.nl/live en de Facebook Live van Op De T en Gebouw-T.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES