Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Saver verspreidt nieuwe 'Saverpassen'; Twee voor ieder huishouden

Door: Remko Vermunt Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Inwoners van de gemeente Bergen op Zoom kunnen binnenkort een brief verwachten van Saver met daarin twee nieuwe Saverpassen.

De oude Saverpassen komen daarmee te vervallen en mogen weggegooid worden bij het restafval. "Huishoudens bestaan vaak uit meer dan één persoon, dus het is handig om meerdere passen beschikbaar te hebben", legt Saver uit. "Daarnaast kan het wellicht helpen om de passen op verschillende plekken (auto, portemonnee, etc.) te bewaren. Ook zijn er steeds meer zaken waarbij u uw Saverpas nodig heeft. Daarnaast zijn de nieuwe Saverpassen steviger en gaan hierdoor langer mee."

De nieuwe Saverpassen zijn voorzien van een nieuw ontwerp, zodat u duidelijk kunt zien welke de oude pas is en welke de nieuwe passen zijn. Ze zijn bovendien direct klaar voor gebruik en hoeven niet geactiveerd te worden. "Omdat de passen gefaseerd verstuurd worden, ontvangt niet iedereen deze tegelijkertijd."

De Saverpas kan onder andere gebruikt worden voor inzage in het aantal ledigingen of stortingen, de milieustraat, ondergrondse containers en de kunststofzakkenautomaten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief