Trotse Judoka's met hun medailles.
Trotse Judoka's met hun medailles. Foto: Cor Schuurbiers

Medailles in plaats van applaus bij Budoschool Cor Schuurbiers

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Een minutenlang applaus zou hij alle leerlingen en ouders willen geven. Aan het woord is Cor Schuurbiers, leraar en eigenaar van Budoschool Cor Schuurbiers. Ook hij mocht vanaf begin maart geen les meer geven vanwege Corona.

Inmiddels geeft Cor alweer 4 weken les in de buitenlucht. Tot nu toe hebben ze erg veel geluk gehad met het weer maar toch is het iedere dag weer spannend wat het weerbericht brengt. De kinderen vinden het buiten sporten geweldig maar Cor wil toch graag graag zo snel mogelijk de sportzaal weer in.

Cor is blij en dankbaar dat zoveel leerlingen ondanks de Coronacrisis zo actief zijn blijven trainen. In maart en april via filmpjes die Cor wekelijks op Youtube zette. En sinds mei op buitenlocaties. De leerlingen hebben zo goed hun best gedaan dat ze zelfs in juli gewoon examens kunnen doen.

Cor is daar trots op en is dankbaar voor alle inzet en doorzettingsvermogen van de leerlingen en hun ouders. Cor: ”De leerlingen en ouders zijn mijn helden, ik zou minutenlang voor ze willen applaudisseren”. Cor heeft er echter voor gekozen om alle leerlingen een medaille te geven om zowel de kinderen als hun ouders te bedanken voor het vertrouwen.

Voor meer info mail naar Budoschoolkiai@gmail.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief