Vanaf 2 juni is er groen licht voor het  biljarten in De Korenaere.
Vanaf 2 juni is er groen licht voor het biljarten in De Korenaere. Foto: Joseph G. van Oevelen

Activiteiten Biljartgroep 'De Korenaere' weer gestart

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Biljartgroep "De Korenaere" kreeg heuglijk nieuws van beheerder SVW- Ontmoetingscentra Bergen op Zoom, dat men van de gemeente/veiligheidsregio Bergen op Zoom de biljartactiviteiten weer kan starten.

Ingediende verzoeken door de gemeente toegestemd, onder strikte voorwaarden volgens: Protocol verantwoord biljarten van de KNBB en op aanwijzing van VWS en NOC*NSF, de sportbonden en de VSG de Gemeenten. Binnen de kaders van het Kabinet en de richtlijnen van het RIVM.
Biljart accommodatie "De Korenaere" werd op 18 mei jl. de laatste hand gelegd tot het "Coronaproof" maken. Onder andere aan de eis van de minimale ander halve (1,5) meter werd voldaan. Bestuursleden van biljartgroep: "De Korenaere", Bert Hector (o.a.: Algemeen coördinator) en Joseph van Oevelen (o.a. organisator) mede behulpzaam in deze.

Biljartgroepen
De gevestigde biljartgroepen o.a.: De Keumaten,Vrienden-kring en De Korenaere, hebben 'n: "Ware Luxe", dat men vier van de vijf biljarttafels tot hun beschikking in deze bizarre - Coronacrisis. Biljart accommodatie, maximaal zestien (16) biljartliefhebbers/bezoekers per dag kan worden toegelaten. De aanwezigen dienen zich strikt aan de eisen volgens: RIVM, het Protocol en SVW beleid te voldoen! Men dient klachtvrij te zijn, heeft u klachten? Blijf dan thuis! Volg de hygiënemaatregelen en de minimale anderhalve (1,5) meter in acht! Veiligheid en Gezondheid voorop Staat! Respecteer de instructies van SVW-medewerkers en wedstrijdleiding/bestuur.

SVW Ontmoetingscentrum Bergen op Zoom: De Korenaere, Korenmarkt 7, 4611 RD Bergen op Zoom. Geopend: maandag t/m vrijdag, 13.00-16.30 uur.

Info: Bert Hector, 0164-684192; Joseph van Oevelen, 06-24713838.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief