Jeroen van Wijk
Jeroen van Wijk (Foto: cornedeweert.nl)

Jeroen van Wijk kiest voor tijdelijke oplossing: KlusbiNQen

Door de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen die daarmee gepaard gingen, voelde Jeroen van Wijk zijn evenementenbureau iNQ events & management door zijn vingers glippen. "We hebben meteen de koppen bij elkaar gestoken. Hoe gaan we hier doorheen komen?" Resultaat: iNQ events & management is omgetoverd 'KlusbiNQen'.


Jeroen van Wijk was met zijn vrouw onderweg naar Zuid-Frankrijk toen net het coronavirus uitbrak. Vanuit de auto stuurde hij zijn team een mailtje: 'We hebben een gezond bedrijf, dus maak je geen zorgen.' Maar al snel werd duidelijk dat het virus serieuze proporties aannam. "We waren goed en wel in Zuid-Frankrijk toen we rechtsomkeert maakten. Ik heb drie nachten wakker gelegen, want het was duidelijk dat de evenementenbranche hard getroffen zou worden." 

Om ook na de coronacrisis een zeker bestaansrecht te hebben, ging Jeroen samen met zijn team in conclaaf. "We hebben elkaar aangekeken. Willen we hier mee doorgaan? Het antwoord was 'Ja', daarom besloten we om alle zeilen bij te zetten." Jeroen en zijn medewerkers zijn handige jongens, de keuze was dan ook snel gemaakt. "We zijn bekend met projectplanningen en deadlines, werken vaak op hoogte bij evenementen en we hebben verstand van elektrotechniek", vat hij samen. 

En zo ontstond klusbedrijf 'KlusbiNQen'. "Dit is onze escape uit de crisis." Van schoorstenen slopen tot klimmend bomen vellen en dakkapellen verven. "We zitten bijna vol tot september, maar mensen mogen ons altijd benaderen."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief