Foto:

Bergen op Zoom krijgt een nieuwe griffier: Lenneke van der Meer

BERGEN OP ZOOM - Raadsgriffier Kees Verstappen treedt vanaf 17 augustus terug als griffier van de gemeente Bergen op Zoom. Hij draagt het stokje over aan Lenneke van der Meer, de huidige griffier van de gemeente Steenbergen.


Lenneke van der Meer is 55 jaar en woont in Nieuw-Vossemeer. Ze is bestuurskundige en sinds negen jaar griffier in Steenbergen. In het verleden is zij actief geweest als raadslid, wethouder en lid van de provinciale staten van Zuid-Holland.

 In februari van dit jaar is gestart met de voorbereidingen voor de procedure om te komen tot benoeming van een nieuwe griffier. De hele procedure is begeleid door een werving- en selectiebureau die samen met een selectiecommissie aan de slag is gegaan. De commissie bestond uit Carinne Elion-Valter, Aydin Akkaya, Peter van den Ouden, burgemeester Frank Petter en een P&O-adviseur. Daarnaast was er ook nog een adviescommissie actief waarin de raadsleden Louis van der Kallen en Adam Ahahaj, medewerkers van de Griffie en gemeentesecretaris Theo Wingens zitting hadden. 

De benoeming van Van der Meer vindt plaats tijdens de raadsvergadering van 9 juli aanstaande.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief