Afbeelding

Pop-up tentoonstelling Bergen op Zoom met briefkaarten van Groot-Brittannië

Door: Peter Houtepen Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Het ‘Postcards from Great Britain’ project startte met als doel contacten te leggen in een bijzondere tijd in de Europese geschiedenis. In een turbulente periode zeker voor Engeland.

Het is een grootschalig project van Shutter Hub, die fotografen heeft uitgenodigd om hun visie te delen op de Britse cultuur. De pop-up shows vinden plaats op verschillende locaties in Europa, en Bergen op Zoom is er een van.

Covid-19 geeft een extra dimensie aan deze bijzondere expositie. De fotografen, van wie het werk op postkaarten zijn afgedrukt, delen hun visie op allerlei onderdelen van de Britse cultuur, waaronder sociale, politieke, historische, traditionele en observationele beelden.

De pop-up tentoonstelling is nu gratis te zien op de ramen van twee huizen in de Bredasestraat 12 en 14 in Bergen op Zoom, gedurende de zomervakantie, dat wil zeggen tot een met  24 augustus.

Wie langsloopt en een reactie wil geven of met vragen zit, kan een kaartje door de brievenbus gooien gericht aan Orande Mensink of mailen naar: orande.photography@gmail.com.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief