Gemeente zoekt gastheren/-vrouwen voor Gevangenpoort
Foto:

Gemeente zoekt gastheren/-vrouwen voor Gevangenpoort

BERGEN OP ZOOM - Hou jij van de Bergse monumenten? Vind je het leuk om er alles over te weten, en die kennis te delen met de bezoekers? Dan is het gastheerschap iets voor jou. De gemeente Bergen op Zoom is op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten als gastheer voor de Gevangenpoort.


"Bergen op Zoom is trots op haar vele monumenten. De stad straalt historie uit. En dat doen niet alleen de monumenten. We zijn ook trots op de vele vrijwilligers die het verhaal van de monumenten vertellen. Want pas dan gaan monumenten echt leven." Vanaf 1 augustus opent de Gevangenpoort haar deuren weer voor het publiek. Voor dit monument is de gemeente op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die gastheer/gastvrouw willen zijn. 

Wat doe je als gastheer/gastvrouw?

- Je hebt een proactieve en signalerende functie en bent stressbestendig
- Jeondersteunt de twee Stadsgidsen, bemant de balie op de 1e verdieping en verkoopt de tickets.

Twee coördinatoren zijn voor jou het aanspreekpunt. Je staat er dus niet alleen voor.

Wanneer en hoe vaak?

We zoeken gastheren/gastvrouwen van dinsdag tot en met zondag voor de middag. We vinden het fijn als je minimaal 1 dagdeel (3 - 4 uur) per week beschikbaar bent. Zoals al eerder aangegeven betreft het een vrijwillige functie. Geld kunnen we dus helaas niet bieden. Wat we je wel kunnen bieden, is meer kennis en informatie over dit prachtige monument van Bergen op Zoom. Bovendien kom je in een team enthousiaste vrijwilligers te werken. Met z’n allen zijn jullie hét visitekaartje van de stad.  

Interesse?

Neem dan contact op met Marrit Scheffer via 0164-277278 of m.scheffer@bergenopzoom.nl Twijfel je nog een beetje en heb je nog wat vragen? Bel dan ook zeker met Marrit zodat zij al je vragen kan beantwoorden en je je alsnog aanmeldt voor gastheer/gastvrouw.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief